• כבדי עוף מוקפצים בריבת בצל ושיזפים ויין אדום.
    ארוחת גורמה לט"ו בשבט: מתכוני השף צ'רלי פדידה
    השף צ'רלי פדידה, המנצח על מטבחה של מסעדת השף Olive Leaf בשרתון ת"א אביב, יוצא לרגל ט"ו בשבט בחגיגת גורמה בהשראת הטבע ומציג מתכונים על טהרת הפירות היבשים: כבדי עוף מוקפצים בריבת בצל ושיזפים ויין אדום, טונה אדומה צרובה עם רוטב תמרים ולימון ומניפת חזה מולארד צלוי עם פירות העונה מקורמלים
  • מתכונים לטונה בשמן זית
    במיוחד לעונת המסיק- טונה סטארקיסט משיקה לראשונה בישראל: טונה בשמן זית כתית מעולה. הנה כמה מתכונים.
  • לביבות בטטה באדיבות השף צרלי פדידה ממסעדת אוליב ליף.
    מתכונים ללביבות בטטה וללביבות כרישה
    לקראת חנוכה, שף מסעדת אוליב ליף התל אביבית, צ'רלי פדידה, מציג מתכוני לביבות בטטה עם סילאן וחמוציות ומתכון לביבות כרישה וחזה אווז מעושן
  • פילה טונה מעושנת.
    מתכון לסלט טונה עם אבוקדו
    סלט פילה טונה מעושנת עם אבוקדו ופלחי תפוז מתכון של השפית איילת אור, באדיבות חברת טונה סטארקיסט
  • מרק עגבניות וריקוטה.
    מרק קרם עגבניות וריקוטה
    אסף רוטשילד, שף מסעדת טרנקווילה, מציע לחמם את החורף והלב עם מרק קרם עגבניות עם ריקוטה במרקם נימוח ובטעם מושלם.
  • סביצ'ה סלמון.
    סביצ'ה סלמון בשילוב גוואקמולי וממרח פלפלים
    אלעד אמסלם, שף אלה רסטו בר מגיש מתכון מבטיח לסביצ'ה סלמון בשילוב גוואקמולי וממרח פלפלים בטעם מושלם.
  • עוגת גבינה.
    מתכון לעוגת גבינה לשבועות
    ניצן רז, שף מסעדת אונו הכשרה בתל אביב, מציג לקראת חג השבועות עוגת גבינה טעימה וקלה להכנה